Interpolis-inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Interpolis ben je standaard allrisk verzekerd. Dus ook als jij of een gezinslid per ongeluk schade maakt, dan is dat gewoon gedekt bij Interpolis. Je hebt geen eigen risico als je je inboedel verzekert bij Interpolis. Je krijgt de nieuwwaarde van je spullen vergoedt, tot de waarde lager ligt dan 40% van de nieuwwaarde. Dan krijgt je de dagwaarde uitgekeerd.


Interpolis-inboedelverzekering
Vergelijk alle inboedelverzekeringen

Kostbaarhedenverzekering

Zijn je waardevolle spullen gestolen? Interpolis vergoedt je sieraden tot €15.000,- met de kostbaarhedenverzekering. Tenzij je ze veilig hebt opgeborgen in een kluis die voldoet aan de voorwaarden, dan zijn ze onbeperkt verzekerd. Je audioapparatuur wordt tot maximaal € 35.000,- vergoedt. Je kunt bij Interpolis je waardevolle spullen tegen een hoger bedrag laten verzekeren.

Eigen risico

Alleen als er schade is aan telefoons, tablets en laptops in huis geldt er een eigen risico van € 50,-. Bij stormschade en aan veranderingen die je zelf hebt toegebracht geldt er een eigen risico van € 200,-.

Interpolis-inboedelverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig inboedelverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste inboedelverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Bekijk meteen welke inboedelverzekering bij jou past

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.