Energie: advies via Pricewise

Energie neem je af bij je leverancier. De energiemarkt staat nooit stil en daarom dien je als afnemer van energie niet te slapen. Pricewise maakt je wakker en zet belangrijkste punten op een rij over energie. Kom alles te weten over de leveranciers, de energiecontracten, duurzame energie, nieuws over energie en meer.


Energie vergelijken

Energieleveranciers

Pricewise biedt je een overzicht van energieleveranciers in Nederland. Met de meeste hiervan hebben we een overeenkomst. De uitwisseling van gegevens, zoals de nieuwste energietarieven, gaat hierdoor efficiënt en gemakkelijk. Daardoor ben je nauwelijks tijd kwijt met wisselen van leverancier. Als je via onze energievergelijker een nieuw contract afsluit, zorgen wij, in samenwerking met de nieuwe energieleverancier, dat je oude contract wordt opgezegd.

Energienieuws

Bezoek de blog van Pricewise en blijf op de hoogte van het laatste energienieuws. Vind je een artikel interessant? Deel dit dan met je vrienden via Twitter, Facebook of Google+. Of discussieer mee onder aan de pagina van het artikel zelf. Op de blog vind je naast energienieuws ook nieuws over telecom, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en verzekeringen in het algemeen.

Energieprijzen

Ieder half jaar kunnen de energieprijzen stijgen of dalen. Prijsontwikkelingen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Het afgelopen jaar zijn de energieprijzen gedaald en de verwachting is dat deze trend de komende jaren doorzet. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Ervaringen

Bij Pricewise waarderen we het als onze klanten vertellen wat ze van ons vinden. We zijn trots op wat we doen. Maar ook kritiek is welkom: daar leren we van! Om je in de toekomst alleen maar beter van dienst te kunnen zijn. Lees de ervaringen van onze klanten.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Heb je het idee dat je te veel geld betaalt voor energie en wil je overstappen? Ben je benieuwd naar de actuele energietarieven en de kwaliteitsbeoordelingen? Pricewise biedt je de oplossing. Op onafhankelijke wijze helpen we je stap voor stap met het maken van de juiste keuze.

Hoe werkt het overstappen?

Heb je je keuze gemaakt voor een nieuwe energieleverancier? Overstappen is daarna eenvoudig: jij vraagt aan, wij regelen de rest. Binnen 2 weken ontvang je een welkomstbrief van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de aanvraag kosteloos annuleren. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude leverancier op en ben je officieel overgestapt! Het besparen op je energierekening kan beginnen.

Pricewise-garantie

Wanneer je gebruik maakt van Pricewise profiteer je van onze Pricewise-garantie. Die bestaat uit meerdere kernbegrippen die er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt.

  • 100% onafhankelijk 
  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve kortingen
  • Gratis overstapservice

Energie Awards 2016

Met de Energie Awards geven we consumenten jaarlijks onafhankelijk en transparant inzicht in de prijs en kwaliteit van Nederlandse energieleveranciers. Tegelijkertijd willen we hiermee de leveranciers op scherp zetten en de onderlinge concurrentie in het belang van de consument versterken. Voor de Energie Awards 2016 is de top 10 als volgt: Oxxio, Greenchoice, Budget Energie, Nuon, E.ON, NLE, Eneco, Pure Energie, ENGIE en energiedirect.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over energie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over onderwerpen als overstappen, je energierekening, energietarieven, groene stroom of zonnepanelen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-66 99 000 (lokaal tarief). We helpen je graag verder.

Energie vergelijken