Energie: advies via Pricewise

Bij ons vind je de beste energiecontracten tegen de laagste prijzen. We vergelijken de hele energiemarkt voor je en bieden je een handig overzicht. Wil je overstappen? Dan regelen we dat voor je. Met de garantie dat je nooit zonder zit.


Energie vergelijken

Energie vergelijken

Energie vergelijken via Pricewise is heel eenvoudig. Op basis van je persoonlijke situatie rekenen wij uit welke energieleverancier het voordeligste contract voor je heeft. Bovendien zetten leveranciers vaak exclusieve kortingen op onze site, waarmee je door energie vergelijken gemiddeld € 250,- kunt besparen.

Energieleveranciers

Via Pricewise vergelijk je alle energieleveranciers in Nederland. Met de meeste hiervan hebben we een overeenkomst. De uitwisseling van gegevens, zoals de nieuwste energietarieven, gaat hierdoor efficiënt en gemakkelijk. Daardoor ben je nauwelijks tijd kwijt met wisselen van leverancier. Als je een nieuw contract afsluit, zorgen wij, in samenwerking met de nieuwe energieleverancier, dat je oude contract wordt opgezegd.

Energienieuws

Bezoek de blog van Pricewise en blijf op de hoogte van het laatste energienieuws. Vind je een artikel interessant? Deel dit dan met je vrienden via Twitter, Facebook of Google+. Of discussieer mee onder aan de pagina van het artikel zelf. Op de blog vind je naast energienieuws ook nieuws over telecom, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en verzekeringen in het algemeen.

Energieprijzen

Ieder half jaar kunnen de energieprijzen stijgen of dalen. Prijsontwikkelingen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Het afgelopen jaar zijn de energieprijzen gedaald en de verwachting is dat deze trend de komende jaren doorzet. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Ervaringen

Bij Pricewise waarderen we het als onze klanten vertellen wat ze van ons vinden. We zijn trots op wat we doen. Maar ook kritiek is welkom: daar leren we van! Om je in de toekomst alleen maar beter van dienst te kunnen zijn. Lees de ervaringen van onze klanten.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Heb je het idee dat je te veel geld betaalt voor energie en wil je overstappen? Ben je benieuwd naar de actuele energietarieven en de kwaliteitsbeoordelingen? Pricewise biedt je de oplossing. Op onafhankelijke wijze helpen we je stap voor stap met het maken van de juiste keuze.

Hoe werkt het overstappen?

Heb je je keuze gemaakt voor een nieuwe energieleverancier? Overstappen is daarna eenvoudig: jij vraagt aan, wij regelen de rest. Binnen 2 weken ontvang je een welkomstbrief van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de aanvraag kosteloos annuleren. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude leverancier op en ben je officieel overgestapt! Het besparen op je energierekening kan beginnen.

Pricewise-garantie

Energie vergelijken en overstappen via Pricewise? Dan profiteer je van onze Pricewise-garantie. Die bestaat uit 5 kernbegrippen die er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt:

  • 100% onafhankelijk en volledig
  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve kortingen
  • Gratis overstapservice
  • Als beste getest door de ACM

Pricewise Energie Awards

Met de Pricewise Energie Awards geven we consumenten jaarlijks onafhankelijk en transparant inzicht in de prijs en kwaliteit van Nederlandse energieleveranciers. Tegelijkertijd willen we hiermee de leveranciers op scherp zetten en de onderlinge concurrentie in het belang van de consument versterken.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over energie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over onderwerpen als overstappen, je energierekening, energietarieven, groene stroom of zonnepanelen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-66 99 000 (lokaal tarief). We helpen je graag verder.

Energie vergelijken in heel Nederland

Heel Nederland kan energie vergelijken en overstappen naar een energieleverancier naar keuze. Hieronder vind je meer informatie die specifiek gaat over energie in jouw regio.

Steden in Nederland       Provincies in NederlandEnergie vergelijken in Nederland
Almere Drenthe
Amsterdam Flevoland
Breda Friesland
Den Haag Gelderland
Eindhoven Groningen
Groningen Limburg
Maastricht Noord-Brabant
Nijmegen Noord-Holland
Rotterdam Overijssel
Tilburg Utrecht
Utrecht Zeeland
Zuid-Holland

Energie vergelijken