Nest Thermostat E

De Nest Thermostat E is een slimme thermostaat die je helpt om thuis eenvoudig energie te besparen. De Nest Thermostat E kan overal kun je overal in huis plaatsen en is gemakkelijk te bedienen met je smartphone. Zelfs als je niet thuis bent. Handig, hè? 

Aanbieders vergelijken

Ben je van plan om de Nest Thermostat E aan te schaffen? De Nest Thermostat E is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, waaronder:
 
Aanbieder
bcc  Bestel nu
bol  Bestel nu


nest e
Vergelijk energie voor lage energiekosten

Waarom de Nest Thermostat E?

De Nest Thermostat E hoeft niet geprogrammeerd te worden. Deze is namelijk ingesteld met een eenvoudig schema dat je zelf eenvoudig kan aanpassen. Hierdoor kun je snel energie besparen. Je kunt de Nest Thermostat E dan ook helemaal instellen naar jouw wensen en voorkeuren. De Nest Thermostat E weet wanneer je thuis bent en wanneer je weggaat. De Nest Thermostat E zet de verwarming dan ook lager zodra je vertrekt. De Nest Thermostat E meet de temperatuur, luchtvochtigheid, de aanwezigheid thuis en het omgevingslicht. 

De Nest Thermostat E is gemakkelijk te bedienen via je smartphone, tablet of laptop. Daarnaast is de Nest Thermostat E ook te bedienen met je stem. De thermostaat werkt namelijk samen met de Google Home. Dus wanneer je de temperatuur graag  iets hoger wilt hebben, vraag je aan Google of de verwarming een graadje hoger kan. Makkelijk, hè? 

 

De Nest Thermostat E ook bij jou thuis?

De Nest Thermostat E werkt met de meeste cv-installaties die in Nederland gebruikt worden, waaronder combiketels, soloketels, warmtepompen (alleen verwarming), stadsverwarming met elektrische regelkleppen en zonesystemen. De thermosaat is gemakkelijk zelf te installeren: de meeste mensen zijn ongeveer een uur bezig om deze te installeren. Het maakt niet uit waar je de thermostaat in huis plaatst. Wel is een wifi-internetverbinding een vereiste, net zoals een besturingssysteem van iOS of Android of tablet om de Nest-app te installeren.

De Heat Link E wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Nest Thermostat E. De Heat Link E zorgt ervoor dat je de temperatuur via de Nest Thermostat E kunt bedienen. Daarnaast meet deze de temperatuur in de kamer. De Heat Link E plaats je op de plek van de oude thermostaat.

heat link e

Nest Thermostat E kopen

Nest Thermostat E is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar vanaf € 199,-. Deze slimme thermostaat is voor iedereen beschikbaar, ongeacht waar je je energiecontract hebt lopen. Je krijgt de Nest Thermostat E tijdelijk gratis* wanneer je een nieuw energiecontract afsluit via Essent. Essent had voorheen een eigen thermostaat, de E-thermostaat. Deze is echter niet meer leverbaar.

Je kunt de Nest Thermostat E gemakkelijk installeren, waardoor je geen professionele hulp nodig hebt. Je hoeft ook geen abonnementskosten te betalen voor het gebruik van de Nest Thermostat E.

Naast de Nest Thermostat E heeft Nest ook de Nest Learning Thermostat v3. Ook deze is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar vanaf €220,-*.

Specificaties Nest Thermostat E

Wil je meer weten over de specificaties van de Nest Thermostat E? Hieronder hebben wij alle specificaties van deze slimme thermostaat voor je op een rij gezet:
 
Algemeen
Naam Nest Thermostat E
Leverancier Nest
Beschikbaar voor iedereen Ja
Besturing via smartphone/tablet app Ja, Android/iOS
Besturing via website Ja
Kosten
Kosten los v.a. € 199,-
Abonnement betaling per maand Nee
Abonnement voor extra functionaliteiten Nee
Verplicht klant bij abonnement Nee
Korting voor klanten Nee
Gratis bij energiecontract Ja, tijdelijk bij Essent
Installatiekosten Nee
.
Geschikt voor
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Warmtepompen Ja (alleen verwarming)
.
Eigenschappen
Zelflerend vermogen Ja
Verwarming bedienen op afstand Ja
Apparaten bedienen op afstand Ja
Externe temperatuur sensor Ja
Luchtvochtigheid Ja
Geofencing Ja
Bewegingssensor Ja
Lichtsensor Ja
Verwarming per kamer Nee
Verwarming per zone Nee

Nog meer besparen?

Met de Nest Thermostat E kun je besparen op je energieverbruik. Natuurlijk kan dat ook op andere manieren. Vergelijk ook eens energiecontracten met onze energievergelijker. Of lees onze tips voor energie besparen.

Vergelijk energiecontracten met onze energievergelijker 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze slimme thermostaat of een van de andere slimme thermostaten? Of heb je een vraag over energie? Neem dan contact op met onze overstapcoaches. Zij zitten op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur voor je klaar en zijn bereikbaar via 0888 66 99 000 (lokaal tarief).

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.