Een autoverzekering van onna-onna

Sinds 1 juli 2017 is onna-onna gestopt met het aanbieden van autoverzekeringen. Alle autoverzekerden van onna-onna zijn onder gebracht bij Aegon.

Onna-onna is een autoverzekeraar speciaal voor vrouwen. Of zoals onna-onna het zelf omschrijft: 'met aandacht voor de ander en oog voor detail'. Past een autoverzekering van onna-onna bij jou?Autoverzekeringen vergelijken

Alles over deze autoverzekering

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. Daarom heeft Pricewise alle belangrijke info over de autoverzekeringen van onna-onna voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Pricewise. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 012.

Hoe hoog is de premie bij onna-onna?

Woon je in hartje Amsterdam? Dan is de kans op schade vele malen groter dan wanneer je in Noord-Groningen woont. Je woonplaats is dus bepalend. Maar ook je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt. Allemaal factoren die je maandpremie bepalen. Deze is voor iedereen anders. Vul je gegevens in en bereken in een paar minuten je persoonlijke premie bij onna-onna!

Dekkingen: WA, WA+, Allrisk

Als je een auto hebt, ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Een ruimere verzekering heb je met een WA + beperkt casco- of een Allrisk-verzekering. In onderstaand overzicht zie je per verzekering welke schade je vergoed krijgt.

Wat krijg je vergoed?
WA WA+ Allrisk
Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
Brand
Diefstal, inbraak, joyriden
Ruitschade (sterretje)
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Te water raken
Omslaan, slippen
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

onna-onna: Aanvullende verzekeringen

Wil je nog veiliger de weg op? Breid je basisverzekering dan uit met een aanvullende verzekering. Bij onna-onna heb je onder andere keuze uit deze aanvullende modules:

De bonus-malus-ladder van onna-onna

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je maandelijkse premie. De korting op je premie wordt berekend met de bonus-malus-ladder (vroeger: no-claim). Een jaar zonder schade is bonus. Een jaar met schade is malus. Iedere autoverzekeraar berekent andere kortingen. Dit is de bonus-malus-ladder van onna-onna.

Bonus Malus Onna onnaBron: onna-onna, 2016
 

De polisvoorwaarden van onna-onna

Contactgegevens onna-onna

Onna-onna
Postbus 37020
1030 AA Amsterdam

Klantenservice

Telefoonnummer: 020-820 36 50
Openingstijden: 24 uur per dag