Vrachtwagenverzekering via Pricewise

Iedereen die in Nederland een vrachtwagen heeft, moet een WA-verzekering afsluiten voor wettelijke aansprakelijkheid. Om de beste keuze voor je persoonlijke situatie te maken, helpt Pricewise je bij het vergelijken van de verschillende vrachtwagenverzekeringen. Wil jij een vrachtwagenverzekering afsluiten? Bel ons via 088-66 99 012 en wij helpen je verder.

Soorten vrachtwagenverzekeringen

Voor je vrachtwagenverzekering heb je de keuze uit verschillende soorten. Pricewise helpt je graag bij het kiezen van de juiste vrachtwagenverzekering. De WA-verzekering is verplicht en vergoedt schade die je met je vrachtwagen veroorzaakt aan iemand anders. Schade aan je eigen vrachtwagen is bij deze verzekering niet verzekerd.

Wil je dat schade aan je eigen vrachtwagen ook verzekerd is? Of dat je verzekerd bent tegen diefstal? Kies dan voor een uitgebreidere WA-verzekering, zoals WA + Beperkt Casco of WA + Casco. Naast de basisverzekering kan je er ook voor kiezen om je verzekering uit te breiden met aanvullende verzekeringen.

De beste vrachtwagenverzekering voor de laagste premie

Als je een vrachtwagenverzekering afsluit, wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie. Bij Pricewise krijg je snel een duidelijk overzicht van de verschillende verzekeringen.

Neem contact op met onze klantenservice via 088-66 99 012 om een vrachtwagenverzekering af te sluiten. We helpen je graag verder.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.