Anode Energie

Anode Energie is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Anode Energie bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Anode Energie.


Energieleverancier Anode
Energie vergelijken

Nederlandse duurzaamheid

Anode Energie is een zelfstandige Nederlandse energiemaatschappij uit Barendrecht. Het bedrijf is in 2001 opgericht met de achterliggende gedachte dat de handel in energie aandachtig en veel klantvriendelijker uitgevoerd moet worden. Naast Nederland handelt  Anode Energie ook op de buitenlandse energiemarkten. Alle logistiek rondom de energielevering wordt door Anode Energie zelf verricht. Hiernaast heeft Anode Energie ook een zusteronderneming genaamd Anode Biomass Centre. Deze aftakking is gespecialiseerd in biomassa en duurzame energie. In 2015 heeft Anode energieleverancier Kas Energie overgenomen. Een jaar later nam Anode de klanten van voormalig energieleverancier BAS over. 

Energiebron

In eerste instantie was de maatschappij alleen gericht op zakelijke klanten, maar sinds 2006 zijn ze ook de particuliere markt gaan bedienen. Anode Energie biedt klanten de mogelijkheid om een specifieke energiebron te kiezen. Dit betekent dat je niet alleen een keuze kunt maken tussen groene en grijze stroom, maar ook tussen de diverse opwekkingsvormen van energie zoals de wind, kolen of waterkracht.

Postgegevens
Anode Energie
Postbus 9034
3007 AA Rotterdam

Energie vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.