Aanvullende autoverzekering: welke zijn er precies?

Je kunt je basisverzekering uitbreiden met een aanvullende autoverzekering. Welke autoverzekering nuttig voor jou is, hangt af van je persoonlijke situatie.

Welke aanvullende autoverzekeringen
zijn er?

1. Ongevallen-inzittendenverzekering

De ongevallen-inzittendenverzekering keert een van tevoren afgesproken bedrag uit, als de inzittenden van de auto bij een ongeval blijvend invalide raken of overlijden. Ook als jij zelf schuldig bent aan het ongeval. 

2. Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade van de bestuurder en de medepassagiers.

3. Rechtsbijstandverzekering

Als je een aanrijding hebt gehad en je bent het niet eens met de tegenpartij kun je een beroep doen op de rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering helpt je met juridische problemen.

4. No-claimbeschermer

Met een no-claimbeschermer kun je elk jaar 1 schade claimen zonder je no-claimkorting te verliezen. Je schadevrije jaren worden wel aangepast.

5. Pechhulp

Pech onderweg? Met deze aanvullende verzekering sta je niet alleen en ben je verzekerd van hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd of er wordt vervoer voor de auto en de inzittenden geregeld

Meer weten?

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Wil je hulp van een van onze Verzekercoaches? Neem dan contact met ons op via 088-66 99 012 (lokaal tarief). We zijn iedere werkdag tot 18.00 uur bereikbaar. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je autoverzekering vergelijken via onze vergelijker.


Autoverzekeringen vergelijken