Energieleverancier EnergieFlex

EnergieFlex is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of EnergieFlex bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier EnergieFlex.


energieflex vergelijken

Energietegoed

EnergieFlex onderscheidt zich van andere energieleveranciers door klanten verschillende betaalvormen aan te bieden. Een van die betaalvormen is prepaid energie. Je betaalt dan geen voorschotbedragen, maar je rekent direct af op basis van je werkelijke verbruik. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je wel een slimme meter nodig.

Sinds 2014

EnergieFlex heeft begin 2014 een vergunning verkregen van de Autoriteit Consument en Markt. De leverancier uit Nieuwegein werft klanten sinds maart 2014 en is een van de jongste leveranciers in de markt.

Postgegevens
EnergieFlex
Nevelgaarde 44
3436 ZZ Nieuwegein

Koningsdeals van EnergieFlex

Het zijn weer koningsweken bij Pricewise. Ook EnergieFlex doet mee, met speciale koningsdeals. Van 21 april tot en met 5 mei kun je nu éxtra korting krijgen op energie van EnergieFlex. Je kunt deze superscherpe deals makkelijk herkennen aan het kroontje in onze energievergelijker.

EnergieFlex vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je EnergieFlex met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten. Je kunt hierdoor veel geld besparen!

Meer over EnergieFlex


Start meteen met energie vergelijken!