Electrabel


Let op: per 1 januari 2016 is Electrabel verder gegaan onder de naam ENGIE.

Electrabel is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Electrabel bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Electrabel.


electrabel energie

Belgische oorsprong

Electrabel vindt zijn oorsprong in Antwerpen en is opgericht in 1905. Nederland nam in 2001 voor het eerst kennis van Electrabel, nadat het bedrijf de elektriciteitsproducent EPON overnam.

Grootste elektriciteitsproducent

Tegenwoordig heeft Electrabel 6 productielocaties in Nederland met een capaciteit waarmee het zichzelf de grootste producent van elektriciteit van Nederland noemt. Electrabel levert aan zowel consumenten als zakelijke klanten. Net als veel andere energiemaatschappijen is Electrabel bezig met mogelijkheden te vinden voor opwekking van duurzame energie.

Wanneer je bij Electrabel een energiecontract wilt met vaste tarieven, dan kun je alleen een contract afsluiten voor 3 jaar. Variabele tarieven en contracten voor groene stroom kun je wel voor 1 jaar afsluiten. Groene stroom is voor dezelfde prijs verkrijgbaar als gewone stroom. Daarbij biedt Electrabel ook flexibele contracten aan die per maand opzegbaar zijn.
 

Postgegevens

Electrabel Nederland Retail bv
Postbus 595
7900 AN Hoogeveen

Electrabel vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Electrabel met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over Electrabel


Start meteen met energie vergelijken!

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.