Pricewise Gratis Ongevallenverzekering

Met de Pricewise Gratis Ongevallenverzekering krijgt je tot € 10.000 ,- uitgekeerd na een ongeval!


Autoverzekeringen vergelijken

De Gratis Ongevallenverzekering

Als je nu een autoverzekering op de website van Pricewise afsluit, dan krijg je er de Pricewise Gratis Ongevallenverzekering bij. De ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. Wereldwijd!

De Gratis Ongevallenverzekering biedt:

  • € 5.000 ,- bij overlijden als gevolg van een ongeval;
  • € 10.000 ,- in geval van algehele blijvende invaliditeit door een ongeval. Bij gedeeltelijke blijvende invaliditeit door een ongeval een evenredig percentage van € 10.000 ,-
Deze bedragen mag je (of je nabestaanden) naar eigen inzicht besteden. Net als voor elke andere verzekering geldt dat ook deze verzekering niet in alle gevallen uitkeert. Lees de voorwaarden en verzekeringskaart daarom goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Is het echt gratis?

Ja, deze verzekering is gratis voor jou. Pricewise betaalt de premie voor deze verzekering. Je zit nergens aan vast.

Waarom doet Pricewise dit?

We vinden dat iedereen het beste advies verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Zo strijden we samen voor een betere markt. We zijn met recht één van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Daarom kunnen we deals voor je regelen die je niet overal krijgt. We bieden je een Gratis Ongevallenverzekering aan om je net dat beetje extra te geven als het echt nodig is.

Hoe werkt het?

Om de Pricewise Gratis Ongevallenverzekering te ontvangen, moet je een autoverzekering afsluiten op de website van Pricewise. We hebben de stappen voor je op een rij gezet:

  1. Sluit een autoverzekering af op de website van Pricewise.
  2. We sturen een certificaat per e-mail met alle bijbehorende documenten na je aanvraag op de website van Pricewise. 
  3. Vanaf het moment dat jouw nieuwe autoverzekering start, is je gratis ongevallenverzekering ook actief.

Wanneer is de Gratis Ongevallenverzekering geldig?

De Pricewise Gratis Ongevallenverzekering heeft een looptijd van 1 jaar en begint op het tijdstip waarop de aangevraagde autoverzekering tot stand komt. Je hebt de aanvraag volledig ingevuld op de website van Pricewise. Je krijgt automatisch een certificaat per e-mail van deze verzekering. Zonder certificaat is deze verzekering niet geldig. Deze verzekering is ook niet geldig als de aangevraagde autoverzekering (tijdelijk) is opgeschort of geen dekking biedt. Daarnaast ben je tussen de 18 en 68 jaar. 

Verlenging

Deze gratis ongevallenverzekering wordt niet automatisch verlengd. En stopt automatisch na 1 jaar. Als we besluiten deze gratis ongevallenverzekering te verlengen, dan krijg je hier tijdig bericht over.

Hoe kan ik gebruikmaken van de verzekering?

Als je een aanvraag wilt doen voor een vergoeding, kun je deze indienen via www.chubbclaims.nl. De verzekeraar Chubb betaalt de vergoeding aan jou. Dit staat ook uitgelegd op je certificaat. Bewaar hem goed!
 

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.