klantenpasHealthy Voordeelkaart - Actievoorwaarden 2019


Algemeen

 1. De Healthy Voordeelkaartactie (hierna: de actie) wordt aangeboden door Pricewise B.V., dat kantoor houdt aan de Joan Muyskenweg 37, 1114 AN in Amsterdam (hierna: Pricewise).
 2. De actie wordt gehouden ter promotie van de vergelijkingsdiensten van Pricewise op het gebied van zorgverzekeringen. 
 3. De actie loopt vanaf 12 november 2019, zolang de voorraad Healthy Voordeelkaarten strekt.

Deelname aan de actie

 1. De deelnemer heeft recht op één (1) Healthy Voordeelkaart (hierna: de voordeelkaart). 
 2. De deelnemer doet mee aan de actie en heeft recht op een voordeelkaart door een aanvraag in te dienen via de vergelijker van Pricewise op het gebied van zorgverzekeringen. 
 3. De actie geldt niet voor overige vergelijkers van Pricewise. 
 4. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de actie. 
 5. Indien de aanvrager de zorgverzekering rechtstreeks via Pricewise.nl aanvraagt, ontvangt de aanvrager de voordeelkaart in de vorm van: 
  1. een unieke code die wordt meegestuurd in een losse e-mail; 
  2. een fysieke pas met daarop de eerder verstrekte code, verstuurd per post binnen 2 maanden na de aanvraag.
 6. Indien de aanvragen de zorgverzekering aanvraagt via een zogeheten “click out”, dus niet rechtstreeks via Pricewise.nl, dan ontvangt de aanvrager de voordeelkaart door middel van het volgende proces: 
  1. De aanvrager ontvangt in januari 2020 een e-mail met het verzoek zijn/ haar adresgegevens op te geven waar de voordeelkaart naar verzonden dient te worden; 
  2. Binnen 1 maand ontvangt de aanvrager een unieke code die wordt meegestuurd in een losse email;
  3. Binnen 2 maanden ontvangt de aanvrager een fysieke pas met daarop de eerder verstrekte code.  
 7. Een deelnemer heeft recht op maximaal één (1) voordeelkaart per woonadres. 
 8. Een aanvraag indienen bij Pricewise is alleen toegestaan vanaf 18 jaar en ouder. Om die reden zijn minderjarigen bij voorbaat uitgesloten van deelname. 
 9. Pricewise houdt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen en/of uit te breiden. 

Gebruik van de kaart

 1. De voordeelkaart is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website www.healthyvoordeelkaart.nl. Op deze website staan ook de voorwaarden van de voordeelkaart en aanbiedingen. 
 2. De aanbiedingen zijn mogelijk gemaakt door Touch Consumer Promotions B.V., dat tevens het aanspreekpunt is voor vragen over de aanbiedingen. Touch Consumer Promotions B.V. is bereikbaar via 010-2043057 (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) en bestellingen@touchpromotions.nl. 
 

Verwerking persoonsgegevens

 1. Pricewise verstuurt je adresgegevens door naar Touch Consumer Promotions B.V. om jou een persoonlijke voordeelkaart te kunnen sturen. 
 2. Je gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en worden na verwerking en maximaal één maand na afloop van de campagne verwijderd door Touch Consumer Promotions B.V.  
 3. Na registratie via www.healthyvoordeelkaart.nl is het privacybeleid van Touch Consumer Promotions B.V. van toepassing en zijn zij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens via healthyvoordeelkaart.nl en de acties.