Waarom kan ik niet van alle zorgverzekeraars een offerte aanvragen?

Je kunt via Pricewise een groot aantal zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Mocht je een offerte aanvragen voor een zorgverzekering dan rekenen wij daar uiteraard geen kosten voor. Je offerteaanvraag is ook geheel vrijblijvend. Het is helaas niet mogelijk om van iedere zorgverzekeraar een offerte op te vragen, omdat sommige verzekeringsmaatschappijen geen offerteaanvragen via Pricewise willen verstrekken.

Duidelijk overzicht

Wij geven je een duidelijk overzicht van alle zorgverzekeringen die je via ons kunt afsluiten. De goedkoopste zorgverzekering in onze vergelijker staat altijd bovenaan. We proberen met zoveel mogelijk zorgverzekeraars een samenwerking aan te gaan, om jou een zo compleet mogelijk overzicht te kunnen geven. Met een groot aantal zorgverzekeraars hebben wij al een samenwerking. Op onze zorgverzekeraars-pagina zie je met welke zorgverzekeraars wij wel en niet samenwerken.


Welke zorgverzekeraar heeft bij ons het beste aanbod voor jou?

Zorgverzekering vergelijken

Persoonlijk advies

Wij vergelijken al onze zorgdeals op basis van jouw persoonlijke situatie. Want welke zorgverzekeraar het beste aanbod heeft, is voor iedereen anders. Kom je er zelf niet uit of heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Onze klantenservicemedewerkers geven je graag persoonlijk advies op maat. Daarvoor kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.

Ga terug naar de veelgestelde vragen.