Waarom kan ik geen offerte aanvragen?

Pricewise is een vergelijkingswebsite. Je kunt via ons een groot aantal zorgverzekeraars met elkaar vergelijken, maar een offerte aanvragen is niet mogelijk. We kunnen de informatie die jij nodig hebt natuurlijk wel naar je mailen. Alle mogelijke vergelijkingen en aanbiedingen, of juist dat ene interessante aanbod. We kunnen helaas niet van elke zorgverzekeraar een vergelijking maken, omdat we niet met alle verzekeringsmaatschappijen een samenwerking hebben.

Duidelijk overzicht

Wij geven je een duidelijk overzicht van alle zorgverzekeringen die je via ons kunt afsluiten. De goedkoopste zorgverzekering in onze vergelijker staat altijd bovenaan. We proberen met zoveel mogelijk zorgverzekeraars een samenwerking aan te gaan, om jou een zo compleet mogelijk overzicht te kunnen geven. Met een groot aantal zorgverzekeraars hebben wij al een samenwerking. Op onze zorgverzekeraars-pagina zie je met welke zorgverzekeraars wij wel en niet samenwerken.


Welke zorgverzekeraar heeft bij ons het beste aanbod voor jou?

Zorgverzekering vergelijken

Persoonlijk

Wij vergelijken al onze zorgdeals op basis van jouw persoonlijke situatie. Want welke zorgverzekeraar het beste aanbod heeft, is voor iedereen anders. Kom je er zelf niet uit of heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Ga terug naar de veelgestelde vragen.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.