Interpolis Zorgverzekering

Interpolis biedt een uitgebreid pakket aan zorgverzekeringen. Wil je weten of Interpolis bij je past? Bekijk dan hieronder welke zorgverzekeringen Interpolis heeft te bieden.Interpolis zorgverzekering
Interpolis zorgverzekeringen vergelijken

Basisverzekering Interpolis

De basisverzekering is verplicht voor iedere Nederlander van 18 jaar en ouder. De overheid bepaalt ieder jaar welke zorg je via de basisverzekering vergoed krijgt. De basisverzekering van Interpolis is een combinatiepolis.

Aanvullende verzekeringen Interpolis

Met een aanvullende verzekering van Interpolis ben je verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit. Interpolis heeft 3 verschillende aanvullende verzekeringen:

  • ZonderMeer
  • MeerZeker
  • ZonderZorgen

Tandartsverzekeringen Interpolis

Heb je jaarlijks meer tandzorg nodig dan alleen een halfjaarlijkse controle? Dan kan een tandartsverzekering een goede keuze zijn. Interpolis heeft de volgende tandartsverzekering:

  • Interpolis GebitActief

Polisvoorwaarden Interpolis

In de polisvoorwaarden van Interpolis vind je alle rechten en plichten die gelden voor Interpolis als verzekeraar en voor jou als verzekerde. Hieronder vind je de polisvoorwaarden die gelden voor de zorgverzekeringen van Interpolis.

Premie Interpolis

Op zoek naar de premie van de Interpolis zorgverzekering? Vul de vergelijker in en zie wat de premie van Interpolis is. Wil je weten wat de premieverschillen tussen 2018 en 2019 zijn? Bekijk dan dit overzicht.

Declareren Interpolis

Declareren bij Interpolis is eenvoudig. Heb je zorgkosten gemaakt en heb je het bedrag zelf voorgeschoten? Bij Interpolis kan je je declaratie zowel online als per post indienen.

Online

Je kunt eenvoudig je declaratie indienen via de Interpolis app.

Per post

Declareer je je zorgkosten liever per post? Stuur dan de originele nota los in een envelop met postzegel naar:

Interpolis Schade
Postbus 70001
3000 KB Rotterdam

Opzeggen Interpolis

Opzeggen van je Interpolis zorgverzekering kan in principe alleen aan het einde van het jaar. Je moet dan vóór 1 februari een nieuwe zorgverzekering aanvragen. Alleen in een aantal situaties mag je je zorgverzekering bij Interpolis tussentijds opzeggen.

Hoe zeg je je zorgverzekering op?

Als je vóór 1 januari overstapt, wordt je verzekering automatisch opgezegd. Wil je je zorgverzekering bij Interpolis op een ander moment opzeggen? Neem dan contact op met Interpolis.

Wanneer mag je tussentijds opzeggen?

In een aantal situaties mag je je zorgverzekering bij Interpolis tussentijds opzeggen:

  • Je bent collectief verzekerd bij Interpolis, maar verandert van baan
  • Je gaat scheiden of je kind wordt 18 jaar (opzeggen verzekering medeverzekerde)
  • Je gaat voor langere tijd wonen, werken of studeren in het buitenland
  • De polisvoorwaarden van Interpolis veranderen in je nadeel

Vergelijk Interpolis

Bij Pricewise kun je je zorgverzekering vergelijken om zo het meeste uit je zorgverzekering te halen. Is Interpolis voor jou de juiste keuze? Via ons kun je na je vergelijking eenvoudig en direct vrijblijvende offertes aanvragen van verschillende zorgverzekeraars.


Zorgverzekering vergelijken