Bewuzt Zorgverzekering

Bewuzt biedt een uitgebreid pakket aan zorgverzekeringen. Wil je weten of Bewuzt bij je past? Bekijk dan hieronder welke zorgverzekeringen Bewuzt te bieden heeft.Bewuzt zorgverzekering
Bewuzt zorgverzekeringen vergelijken

Basisverzekering Bewuzt

De basisverzekering is verplicht voor iedere Nederlander van 18 jaar en ouder. De overheid bepaalt ieder jaar welke zorg je via de basisverzekering vergoed krijgt. De basisverzekering van Bewuzt is een naturaverzekering.

Aanvullende verzekeringen Bewuzt

Met een aanvullende verzekering van Bewuzt ben je verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit. Bewuzt heeft 4 verschillende aanvullende verzekeringen:

  • Bewuzt Fysio Goed
  • Bewuzt Fysio Beter
  • Bewuzt Buitenland Goed
  • Bewuzt Buitenland Beter

Tandartsverzekeringen Bewuzt

Heb je jaarlijks meer tandzorg nodig dan alleen een halfjaarlijkse controle? Dan kan een tandartsverzekering een goede keuze zijn. Voor de tandartsverzekering biedt Bewuzt 2 verschillende varianten:

  • Bewuzt Tand Goed
  • Bewuzt Tand Beter

Premie Bewuzt

Op zoek naar de premie van de Bewuzt zorgverzekering? Vul de vergelijker in en zie wat de premie van Bewuzt is. Wil je weten wat de premieverschillen tussen dit jaar en volgend jaar zijn? Bekijk dan hier alle zorgpremies.

Declareren Bewuzt

Declareren bij Bewuzt is eenvoudig. Heb je zorgkosten gemaakt en heb je het bedrag zelf voorgeschoten? Bij Bewuzt kan je je declaratie online indienen.

Online

Je kunt eenvoudig je declaratie indienen via het online declaratieformulier op de website van Bewuzt. Je hoeft alleen maar je gegevens in te voeren en een duidelijke scan of foto van je nota te uploaden. Je ontvangt binnen 6 werkdagen je vergoeding.

Opzeggen Bewuzt

Opzeggen van je Bewuzt-zorgverzekering kan in principe alleen aan het einde van het jaar. Je moet dan vóór 1 februari een nieuwe zorgverzekering aanvragen. Alleen in een aantal situaties mag je je zorgverzekering bij Bewuzt tussentijds opzeggen.

Hoe zeg je je zorgverzekering op?

Als je vóór 1 januari overstapt, wordt je verzekering automatisch opgezegd. Wil je je zorgverzekering bij Bewuzt op een ander moment opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Bewuzt.

Wanneer mag je tussentijds opzeggen?

In een aantal situaties mag je een zorgverzekering bij Bewuzt tussentijds opzeggen:

  • Je bent collectief verzekerd bij Bewuzt, maar verandert van baan.
  • Je gaat scheiden of je kind wordt 18 jaar (opzeggen verzekering medeverzekerde).
  • Je gaat voor langere tijd wonen, werken of studeren in het buitenland.
  • De polisvoorwaarden van Bewuzt veranderen in je nadeel.

Vergelijk Bewuzt

Bij Pricewise kun je je zorgverzekering vergelijken om zo het meeste uit je zorgverzekering te halen. Is Bewuzt voor jou de juiste keuze? Via ons kun je na je vergelijking eenvoudig en direct vrijblijvende offertes aanvragen van verschillende zorgverzekeraars.


Zorgverzekering vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.